پردیس شهید چمران تهران

نکات تغذیه ای ویژه ماه مبارک رمضان

ضمن تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی سلامتی و قبولی طاعات و عبادات نظر به اهمیت سلامت جسمی و روحی دانشجو معلمان و لزوم کیفیت بخشی به وضعیت تغذیه دراین ماه ، توصیه‌های تغذیه ای جهت بهره‌برداری تقدیم می‌گردد
۱-  توصیه می‌شود مصرف روغن در غذاهای سرخ کردنی و خورشت‌ها به حداقل برسد.
۲-توصیه می‌شود علاوه بر مصرف سبزیجات پخته در وعده افطار و سحر روزانه سالاد و سبزیجات مصرف  گردد.
۴ -توصیه می‌شود مصرف قندهای ساده ،قند ،شکر مربا و ... به حداقل ممکن برسد و همچنین مصرف بامیه بسیار محدود و تا جایی که امکان دارد خرما جایگزین آن گردد
۵-خوردن چای شیرین کم  رنگ ، شیر گرم، فرنی و حلیم کم روغن در آغاز افطار مناسب است.
۶- توصیه می‌شود مصرف بادمجان فلفل و سایر ادویه‌ها به دلیل اینکه گاهی موجب احساس تشنگی در طول روز می‌شود به حداقل برسد.

 

کانون دانشجویی همیاران بهداشت و سلامت جسم و روان پردیس شهید چمران