نظارت کارشناسان شبکه بهداشت بر اجرای دستورالعمل های بهداشتی بر آشپزخانه و سلف سرویس
کارشناسان شبکه بهداشت و درمان دانشگاه شهید بهشتی تهران طی بازدیدی در روزرسه شنبه مورخ ۱۶ بهمن ۱۴۰۳ اجرای دستورالعملهای بهداشتی را در آشپزخانه، سالن غذاخوری و سرویسهای بهداشتی پردیس شهید چمران بررسی کردند. طی این بازدید انبار مواد غذایی، چگونگی دفع پسماند، بهداشت مواد غذایی، ویژگیهای ساختمان و کارت تندرستی کارکنان نیز مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید پوسترهای آموزشی و بهداشتی در اختیار سفیران سلامت دانشگاه قرار گیرد.