جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی ، بومی و محلی)
از آنجایی که حفظ و ارتقاء سلامت جسمی و روانی یکی از حدود قلمرو ساحت تعلیم و تربیت زیستی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش بهشمار میرود؛ در این راستا به منظور دستیابی به هدف آشنایی دانشجو معلمان با انواع غذاهای سالم ایرانی و اشاعه فرهنگ استفاده از محصولات بومی و محلی و همچنین ایجاد حس رقابت سالم و افزایش روحیه نشاط و شادابی در بین آنان، اداره کل برنامهریزی، خدمات و رفاه دانشجویی این معاونت به استناد نمایه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۰ و با رعایت موارد ذیل در نظر دارد " جشنواره غذای سالم ایرانی (سنتی، بومی و محلی) " را مطابق زمانبندی پیشبینی شده دردستور العمل اجرایی برگزار نماید:
۱- دستورالعمل اجرایی مرحله اول و دوم این جشنواره به پیوست ارسال میشود.
نکته: دستورالعمل اجرایی مرحله کشوری متعاقباً ارسال خواهد شد.
۲- این جشنواره در سه مرحله (مرحله اول: پردیسها / مراکز – مرحله دوم: استانی – مرحله سوم: کشوری) برگزار خواهد شد.
۳- مرحله اول این جشنواره به صورت مجازی و مراحل دوم و سوم به صورت حضوری و مطابق زمانبندی مشخص شده در دستورالعمل (پیوست) برگزارخواهد شد.
۴- گزارش روند برگزاری جشنواره و اعلام نفرات برترمرحله اول و نفر برتر مرحله استانی به همراه مستندات تفصیلی و تصویری برای این معاونت ارسال شود.
۵- پوستر جشنواره جهت اطلاعرسانی به دانشجومعلمان و بارگذاری در سایت مربوط، به ضمیمه ارسال میشود .
لینک ورود اطلاعات دانشجویان پردیس شهید چمران: https://chamran.cfu.ac.ir/fa/form_data/add/form_id=3938
دستورالعمل اجرایی جشنواره