پردیس شهید چمران تهران

با ارائه کارشناسان مرکز بهداشت و سلامت در پردیس شهید چمران برگزار شد:

کارگاه آموزشی تغذیه سالم برای دانشجویان

روز سه شنبه مورخ ۱۰ دی ۱۳۹۸ دوره آموزشی با محوریت تغذیه سالم با حضور کارشناس مرکز بهداشت و سلامت در پردیس شهید چمران برگزار گردید.

 

مدرس دوره خانم بیگلری از تغذیه سالم به عنوان عامل مهمی برای موفقیت دانشجویان به ویژه در ایام امتحانات نام برد و ابراز داشت متأسفانه بیشتر دانشجویان در دوران دانشگاه با کمبود وقت و استرس و غذا خوردن در کوتاه‌ترین زمان ممکن روبه‌رو هستند. بیش از هر چیز برای تغذیه سالم یک الگوی غذایی سالم و رعایت تنوع تناسب و تعادل اهمیت زیادی دارد و این بدان معناست است که از تمامی گروه غذایی به اندازه و به صورت استفاده شود.

 

در پایان ایشان با نمایش هرم غذایی، تغذیه صحیح یعنی رعایت دو اصل تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه را تشریح کرد: تعادل به معنی مصرف مقادیر کافی از مواد مورد نیاز برای حفظ سلامت بدن است و تنوع یعنی مصرف مواد غذایی که در چهار گروه اصلی غذایی وجود دارند یعنی ۱- کربوهیدراتها ۲- چربیها ۳- پروتئینها ۴- مواد معدنی و ویتامین و غلات.